Briose cu dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 6911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 leg marar
  • 4 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 100g unt 
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 linguri pesmet
  • smantana
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Legumele de spala si se piseaza prin  blender. Se adauga untul moale, oule, unul cate unul, pesmetul , faina cu praful de copt ,mararul tocat fin si se mixeaza. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 160 de grade. Cand s-au rumenit se serveste cu smantana si castraveti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

sasha 1

20.04.2013, 09:34

Da gatesc si nu am gresit site-ul stiu ca nu mai sunt fete " frumoase" ca sa le placa gatitul uite ca sa nimerit sa fiu eu

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:12

foarte bune

sasha 1

20.04.2013, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose cu piept de pui si ciuperci